Simge Ünal: Herkese 'model' denmemeli!

genişletmek

Simge Ünal, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Dubai Moda Haftası'na davet edildi. 1-7 Eylül tarihleri ​​arasında düzenlenecek etkinliklerde kırmızı halıda yürüyecek olan model, giyeceği kıyafetleri şimdiden hazırlamaya başladı.

Geçtiğimiz yıl Türkiye'den davet edilen tek isim Ünal, Dubai'deki defilelerin ardından tatile çıkacak. Gazetecilerle bir araya gelen ve Dubai'yi çok sevdiğini söyleyen model, “Podyuma değil bakacağım. Dünya standartlarında bir etkinliğe davet edildiğim için mutluyum.”

Türkiye'de son dönemde iyi rol modellerin olmadığı yönündeki yorumlara yanıt veren Ünal, şunları söyledi: “Bu aslında dünya çapında bir sorun… Son yıllarda sosyal medyanın da etkisiyle herkes rol model olduğunu iddia ediyor. Meslektaşlarım, Öte yandan, modeli harekete geçmek için kullanın.”

Sözlerine göre; Ünlü isim şöyle devam etti: “İyi modeller her zaman vardır ama 10 yıl önceki gibi değil”; Şu ifadeleri kullandı:

Üstelik bazı meslektaşlarımızın bütçeleri çok düşük olduğundan firmalar herhangi bir modelleme kriteri olmadan bu isimlerle çalışabiliyor. Ancak herkese model denilmemelidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir